TripAdvisor
HOTEL GRAN CLAUSTRE,
RESTAURANT & SPA
RESERVAR ONLINE
Arribada:

Hotel Gran Claustre, Restaurant & Spa

l'hotel boutique amb caràcter prop de Tarragona a la Costa Daurada.

L'hotel Gran Claustre és un dels hotels més singulars i exclusius prop de Tarragona, un hotel de luxe ubicat en un edifici declarat bé Cultural d'Interès Nacional. Es tracta d'un hotel monument situat a l'antiga residència de les monges Teresianes del segle XVIII, situat just al costat del Castell dels marquesos de Tamarit. L'hotel està situat a Altafulla, vila medieval emmurallada, a la Costa Daurada, a només 1 km de la platja i a 15 km de la ciutat de Tarragona, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

L'hotel Gran Claustre, Restaurant & Spa , és un hotel amb encant sensual i únic, que ofereix un equilibri perfecte entre les seves parets centenàries i l'interiorisme més actual oferint 39 habitacions distribuïdes en dos edificis.

Les habitacions són úniques i totes diferents entre sí, ofereixen un ambient acollidor i un luxe de detalls per fer cadascuna de les seves estades a l' hotel, una experiència única. Les habitacions de l'edifici històric estan personalitzades amb noms a to amb el seu color: Vainilla, Carbón, Laca China i altres i les de l' edifici nou amb noms de metalls i pedres precioses com Platino, Turquesa i Azabache.

Una habitació per a cada persona, per a cada moment, l'hotel Gran Claustre, restaurant & spa és una opció ideal per a escapades romàntiques, de relax o per descobrir un entorn ple de racons interessants.

SERVEIS DE L' HOTEL
- Restaurant gastronòmic Bruixes de Burriac by Jaume Drudis
- Centre de Spa i wellness
- Jacuzzi, situat al terrat de l' edifici històric amb vistes espectaculars del poble medieval d' Altafulla
- Piscina-solarium, situada al claustre de l' edifici històric, amb servei de cafeteria pels nostres clients, un espai ideal per relaxar-se
- Lobby a l' aire lliure al costat de la recepció de l' hotel i diversos espais comuns de relax i descans
- Recepció 24/24h
- Pàrking exterior gratuït
- Servei de room service
- Servei de premsa gratuït
- Wifi gratuït
- Organització d' activitats de senderisme, cicloturisme, golf, hípica, segway, submarinisme, Nordic Walking, visites d'enoturisme a bodegues al Priorat i visites a la ciutat de Tarragona Patrimoni de l' Humanitat
- Lloguer de bicicletes sota demanda
- Sales per a reunions, events i banquets
- Entrada a l'hotel a partir de les 15 hores i sortida abans de les 12 hores
HOTEL GRAN CLAUSTRE, RESTAURANT & SPA     c/del Cup, 2     43893 Altafulla, Tarragona (Espanya)     Telf:977651557
N° de registre HT-785