TripAdvisor
RESTAURANT BRUIXES DE BURRIAC
BY JAUME DRUDIS
RESERVAR ONLINE
Arribada:

Restaurant Bruixes de Burriac

by Jaume Drudis

El restaurant Bruixes de Burriac, amb la signatura del xef de renom en Jaume Drudis, és present a la Guia Michelin entre d'altres. El restaurant ofereix, a més de la carta que es renova cada estació de l'any, una sèrie de menús diferents per a cada mes. En Jaume també ens proposa un menú degustació que li aportarà tots els sabors i sensacions del mar i la terra amb els productes més autèntics del Camp de Tarragona.

Jaume Drudis proposa una cuina mediterrània i de mercat, basada en acurats mètodes de cocció i amb ingredients de proximitat. L'oferta gastronòmica que suggereix, tant a la carta com en els menús, està basada en productes de temporada, amb verdures d'excel · lent sabor i textura, cultivades a la zona del Baix Gaià, peix d'immillorable frescor procedent de les llotges més properes i carns d' origen, de les millors pastures, amb una curació adequada .

La cuina és molt a prop de la sala, els clients poden seguir les evolucions de l'equip de cuina mitjançant un gran vidre que fusiona el plaer de la degustació, amb el plaer visual d'observar l'elaboració dels plats. Si amb això no n'hi hagués prou, per disfrutar d'una experiencia culinaria, en primera línea i de forma exclusiva, la cuina disposa d'una taula de per a fins a sis comensals de manera que el client pot gaudir de totes les sensacions amb els cinc sentits, dins de la mateixa cuina. Una experiència realment única. És del tot necessari fer reserva prèvia amb prou antelació.

L'hotel, a més, disposa de salons privats per a menjars d'empresa, familiars o celebracions de tot tipus.

Una bona vetllada culinària tracta de la simbiosi entre una excel · lent atmosfera, un tracte exquisit i un menjar que inspiri sensacions.

Les referències del Restaurant, en el seu conjunt, es defineixen per passió i compromís per la feina, obsessió per la qualitat, tant en el servei, com en la selecció de la matèria primera.

El celler del Restaurant està compost per centenars de referències de DO controlades, sent en Marcel Casasús, el Somelier del Restaurant, qui l'assessorarà en la selecció del vi més adequat per a cada ocasió.

El restaurant es troba a la seva disposició amb els següents horaris:

Horari: Cada dia de la setmana, dinar de 13:30 a 16:00 i sopar de 20:30 a 23:00 h.

Les reserves poden realitzar-se en el número de telèfon 977651557 o bé a través de l'adreça de correu electrònic: reservas@granclaustre.com. És recomanable reservar amb antelació.
HOTEL GRAN CLAUSTRE, RESTAURANT & SPA     c/del Cup, 2     43893 Altafulla, Tarragona (Espanya)     Telf:977651557
N° de registre HT-785