TripAdvisor
CLUB GRAN CLAUSTRE
Avantatges Exclusives
RESERVAR ONLINE
Arribada:

Redenció de Punts

1.- Obtingui punts. Un punt per cada euro gastat

2.- Utilitzi els seus punts quan desitgi. Bescanviï els seus punts durant la seva estada o en estades futures

1.- És fàcil obtenir punts amb el Club Gran Claustre

A partir d'ara, quan visiti el nostre hotel i s'identifiqui com a membre del Club Gran Claustre, obtindrà un PUNT per cada euro gastat en imports sobre allotjament, restauració i spa.

Per exemple:
Si vostè gasta 1000 euros durant un any, un 5% representen 50 punts, que corresponen a un valor de 50 euros per bescanviar per serveis a l'Hotel.


Els punts es poden bescanviar per nits d'allotjament, àpats al nostre restaurant Bruixes de Burriac o serveis del nostre Spa.

Pot obtenir punts per cada nit que s' allotgi a l' hotel i pels serveis que hagi utilitzat.

Exemple de bescanvi de punts:

Una habitació que costa 100 euros i vostè disposa de 200 punts per bescanviar, pot pagar la seva estada i encara li restaran 100 euros més a la seva compte.

Una habitació que costa 100 euros i vostè disposa de 50 punts per bescanviar, pot abonar 50 euros amb els seus punts i la resta pagament en efectiu.


2.- Sobre el Club Gran Claustre

- Com funcionen els punts?

Els punts funcionen igual que els diners. Cada punt representa 1 euro.

No importa de quants punts disposi al seu compte: podrà utilitzar-los des del mateix moment en què els obtingui i bescanviar-los per nits d'allotjament de l'hotel i per serveis de restauració i spa durant la seva estada.

Com bescanviar els punts? Podrà redimir-los a l'hotel en el moment del check-out. Si no disposa de prou punts per pagar el total de la seva estada, gràcies a l'opció de pagament mixt, podrà abonar part de la factura amb punts i la resta en efectiu o amb targeta de crèdit.

Només s'acumularan punts sobre reserves d'allotjament fetes directament a la nostra web www.granclaustre.com o per telèfon al número 977 651557
HOTEL GRAN CLAUSTRE, RESTAURANT & SPA     c/del Cup, 2     43893 Altafulla, Tarragona (Espanya)     Telf:977651557
N° de registre HT-785