TripAdvisor
HOTEL GRAN CLAUSTRE
RESTAURANT & SPA
RESERVAR ONLINE
Arribada:

SPA

L' spa de l' hotel Gran Claustre, Restaurant & Spa és un espai tranquil, en el que es respira la pau necessària per gaudir d' uns moments únics per relaxar-se i cuidar-se.
Desitgem convertir la seva estada en un moment inoblidable, on el client es converteixi en el protagonista de l' espai.

Li suggerim uns tractaments que representin un culte a la salut, una oportunitat per la cura del cos, la ment i l' esperit, amb un tracte personalitzat de la mà dels nostres professionals de la salut i la bellesa.

La nostra zona d' aigües representa un luxe pels seus sentits, amb els contrastos de l' aigua a diferents pressions i temperatures, ens transporta fins les antigues cultures que utilitzaven les “Termes” no només com un tractament de benestar, sinó també com un mètode per eliminar toxines i millorar la circulació de la sang.

Una carta de serveis amb diferents orientacions: tractaments relaxants i calmants, sublims, terapèutics i teràpies basades en la medicina oriental.

Una gamma de tractaments naturals facials i corporals basats en el gran poder de la variada i rica flora del bosc Siberià. La creació d'aquesta línia de cosmètica natural aprofita els rics recursos que encara avui es troben en estat pur a les zones verges de Sibèria. Les plantes salvatges estan acostumades a sobreviure al clima extrem de la zona i han desenvolupat unes propietats reparadores extraordinàries.

L'Spa de l'Hotel Gran Claustre, ha estat creat especialment per oferir un servei molt personalitzat als seus clients i és per això que s'ha dissenyat en una mida i amb un ambient molt íntims. L'spa de l'hotel només admet a 12 clients en cada sessió per a garantir la comoditat i gaudi màxim dels seus usuaris.

Feu click aquí per visitar la pàgina web del Spa Gran Claustre (nova pestanya)
HOTEL GRAN CLAUSTRE, RESTAURANT & SPA     c/del Cup, 2     43893 Altafulla, Tarragona (Espanya)     Telf:977651557
N° de registre HT-785